Астролог Валентина Радиева-Маренова

Уебинар 3 и 10 март на тема: „Анализ на партньорския хороскоп“

Уебинар за любители астролози

Здравейте, приятели на астрологията!

Каня ви на един специален обучителен семинар, в който ще си говорим за любовта и партньорските отношения според астрологичните показатели в рождените хороскопи.
Ще ви обясня как да разбирате какви са очакванията на партньора ви според наталната му карта, дали отговаряте на тях според вашата натална карта и какво отключвате взаимно помежду си, което се разбира, когато се наложат хороскопите ви един върху друг. Ще ви обърна внимание на това, което е нужно да гледате в една синастрия (партньорски хороскоп = синастрия).

Важно! След теоретичната част ще разглеждаме примерни хороскопи. Затова ако желаете да разгледаме личния ви хороскоп и този на вашия партньор уверете се, че знаете своята и неговата дата, година, час и град на раждане.

Темите, които ще разглеждаме са:
1. Какво да гледаме в наталната карта и как да определяме очакванията на партньора към нас.

2. По какво в наталната карта да разберем дали човекът е изначално конфликтен в отношенията си. Това е важно да се знае, защото дори и при идеална синастрия такъв човек няма да е удовлетворен от партньора си и това ще има проблеми във взаимоотношенията.

  1. Кой фактор в картата показва, че предизвикателствата във връзките са кармично обусловено и нямаме много влияние върху това?3. Кои фактори в синастрията показват несъвместимост между двама души?
  2. А кои фактори в синастрията са индикация за щастлив брак?5. Хора, с какви хороскопи привличат любовни триъгълници?

    6. Любовницата или съпругата? Как да разберем коя ще избере мъжът, попаднал в любовен триъгълник?

Уебинарът е подходящ както за любители астролози, така и за хора с минимални познания по астрология. В плюс ще ви е ако имате астрологична програма на компютъра си. Аз работя със СОТИС, която има безплатна онлайн версия – https://sotis-online.ru/?chr=ct:1;dt:20220213145005;cid:2417766;name:New%20chart. Ако не разполагате с такава, аз ще ви споделя екрана си и ще виждате примерените хороскопи.

Водещ на семинара
Валентина Радиева-Маренова
Аз съм астролог и консултант, автор на астрологични статии в печатни и онлайн медии и помагам на хората чрез древната небесна наука да поемат във вярната посока в подходящия момент, да опознаят себе си и да бъдат щастливи. Помагам им да получат разбиране, че имат свободата да сбъдват живота си чрез воля и действие в синхрон с природните цикли.
Завършила съм обучение по натална и прогностична астрология към Астроцентър Урания, официален представител на Московската академия по астрология на Михаил ЛевинУспешно съм преминала специализирани курсове по хорарна, елективна, медицинска, бизнес астрология и синастрия. Имам интерес към психологията и съм преминала различни курсове по себепознание и емоционална интелигентност. Повече информация за мен може да намерите на сайта ми https://astrohoroskopi.com/za-men/.

 

Уебинарът ще бъде проведен в две части на 3 и 10 март от 19 до 21 часа. Тези, които няма да успеят да присъстват на живо ще получат запис на семинара.

Ще получите подарък от мен – 29 страници от книгата на Лиз Грийн за любовните триъгълници. Лиз Грийн е американско-британски астролог, психолог и автор. Съосновател е на Центъра за психологическа астрология  в Лондон и е един от най-популярните астролози на 20 век.

За да се включите в семинара е задължително да потвърдите участие на vmarenova@gmail.com или на телефон 0896808697.

Цената на уебинара общо за двата дни е 120 лв. Записването е до 28 февруари.
Плащането може да извършите на следната сметка:

BG51IORT73781005097000
Bic: IORTBGSF
INVESTBANK
Adres: Burgas, bul.Ivan Vazov 2

Получател: Валентина Динкова Радиева-Маренова
На основание: УебинарУебинар за любители астролози

Споделете статията в социалните мрежи:

Facebook
Telegram
WhatsApp
LinkedIn
Twitter

Още публикации: