Астролог Валентина Радиева-Маренова

Астролог
Валентина Радиева-Маренова

астролог Валентина Маренова

Галерия

Аз съм астролог и консултант, автор на астрологични статии в печатни и онлайн медии и помагам на хората чрез древната небесна наука да поемат във вярната посока в подходящия момент, да опознаят себе си и да бъдат щастливи. Помагам им да получат разбиране, че имат свободата да сбъдват живота си чрез воля и действие в синхрон с природните цикли.

Аз знам, че всеки човек е роден със свободна воля и избор как да изживее живота си, а астрологията е само „пътната“ карта, която ще го отведе по прекия път към личното щастие. Аз вярвам, че човек е роден да бъде щастлив и това е състояние, което зависи от личния избор!

Завършила съм обучение по натална и прогностична астрология към Астроцентър Урания, официален представител на Московската академия по астрология на Михаил Левин. Успешно съм преминала специализирани курсове по хорарна, елективна, медицинска, бизнес астрология и синастрия. Работя със професионална програма за астрологични изчисления СОТИС.

Помагам на търсещи хора, готови да действат, които с помощта на астрологията искат да научат повече за себе си. Да разберат силните си страни, качества и потенциали и да заложат на тях, за да постигнат успех на материално, социално и духовно ниво. Помагам на тези, които искат да знаят своите слаби страни и са готови да работят над себе си отговорно и упорито. Чрез астрологично знание, трупано с години и практически опит в консултирането на стотици клиенти, помагам на хората, които ми се доверят да повярват в своите способности и да следват личния си житейски път. Помагам също и на тези, които искат да разберат партньора си, а не да го обвиняват; на родителите да изберат подходящ спорт, хоби, училище или университет на детето си, a не да проектират собствените си несбъднати мечти.

Мисията ми е да вдъхновявам хората да разчитат повече на интуицията и вътрешните си усещания, да разпознават емоциите и да работят осъзнато с тях.

Завърших курс по Емоционална интелигентност към BISEI Bulgarian Institute for Social and Emotional Intelligence.

Това, което ме отличава от другите астролози е, че работя само с хора, които не се страхуват да действат, за да променят себе си. С такива, които носят отговорност за своите решения, а не се оставят на „съдбата“ да решава вместо тях. „Съдбата“ всъщност е следствие на взети лични избори в миналото и осъзнавайки това, клиентите ми получават като резултат ново разбиране за себе си и околните. Работя с хора, които ясно разграничават астролога от ясновидеца.

Осъзнавайки, че имате свободата на личния избор, животът започва да ви носи радост и наслада, а проблемите се превръщат в предизвикателства, които ви правят смели и силни!

За да научите повече за мен, вижте интервюто тук.

Видео представяне на астролог Валентина Радиева-Маренова

Пускане на видеото

Мнения и отзиви от клиенти за астролог Валентина Радиева-Маренова

Daniela Georgieva
Read More
Най-добрата !!! Звездите “говорят “, а вие Valentina Radieva-Marenova не само ги “чувате “, но го “чувате “ много ясно и точно! От този океан от информация, с която боравите, вие успявате да отсеете и да изкарате най-точната интерпретация за всяка планета! Това освен, че е знание и умение, а е и ДАРБА! Аз лично съм много доволна и впечатлена от услугите ви .Радвам се, че ви познавам и ви благодаря !
Daniela Koleva
Read More
Най-точната прогноза, която някой ми е правил до сега! Впечатлена съм от професионализма на тази уникална дама! Благодаря!
Елица Георгиева
Read More
Изключителен професионалист! Това е човек, който обожава работата си! Супер експедитивна, отдадена! Веднага разбираш колко много любов и страст влага в работата си! Успява да те провокира, да помислиш за едни кътчета на характера си, които не искаш да бъдат на показ, но ти го поднася през позитива! Благодаря ти безкрайно! Ти вдъхновяваш и си пример, че човек, който търси и вярва, намира най-доброто за себе си! Благодаря
Ваня Иванова
Read More
В последно време астрологията стана доста популярна. Защото обяснява основата и предопределеността, върху която донякъде се гради живота, но и помага за осмислянето на желаната посока и поемането на руля в собствени ръце. А това става с осъзнаване и себепознание. И точно тук идва на помощ опитния астролог. С изключителен професионализъм и интуитивност Валя помага на хората в пътя към себе си. Правила ми е 3 поредни години хороскоп и ще продължавам да се консултирам с нея! Горещо препоръчвам!
Vasil Nanev
Read More
Много точна и прецизна информация. Уникален астролог, с много знания и разбиране на материята. Изказвам големи благодарности за направените ми хороскопи )))
Митко Петров
Read More
Страхотна страница, изпълнена със ежедневна лесно достъпна информация. Всеки може лесно да намери насоки за това което го интересува. Точно от това имаме нужда в нашия забързан свят.
Anastasia Cervenkova
Read More
Препоръчвам горещо!!! Най-точният хороскоп от уникален човек и професионалист!!! БЛАГОДАРЯ!!!!
Galina Yordanova
Read More
Добрите ХОРА -добри по душа и добри в това, с което се занимават - трябва да успяват! Прекрасна си, Валка, следвай и постигай :):*!
Svetla Dimitrova Valcheva
Read More
Вале, страшна си! Нямам търпение да се прибера в България и да видя пак какво ми вещаят звездите. Всичко, което ми каза напълно отговаря на душевното ми състояние. Следвам съвети те ти и гледам да не насилвам нещата. Гледам да вървя по звездния ми път, а не да "изскачам" от него.
Desi Peykova
Read More
Много съм доволна! Прекрасна си Вале, продължавай смело напред! Благодарна съм, че имах честта да се запозная с теб.
Previous
Next